Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.

Tema Görünüm Değiştirme ve Düzenleme

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0 | Üyeler: 0 | Ziyaretçiler: 0)

Siteye ilk kayıt olduğunuzda sistem sizi gündüz moduyla karşılamaktadır,ancak siteyi kendinize daha keyifle hale getirebilmeniz için bazı özellikleri sizin aktif etmeniz gerekmektedir,nedir bunlar ?

✅ilk görselde TEMA ÖZELLEŞTİR işaretine tıklayın.

1745842046405.webp

✅Bu bölümden tercih edeceğiniz renk seçeneklerinizi ve ,gece,gündüz modunu aktif edebilirsiniz.

1745842110478.webp

Öncelikle yeni siteniz hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, bu özellik çok hoşuma gitti, paylaşımların ise seri ve kullanım şekli gayet kolay ve başarılı, bir parçanın ön dinletisini vermek gayet işlevsel, ön dinletisi olmayan veyahut SoundCloud'la verilemeyen parçaları sitenin içerisinde dahil olan, ön dinletisini verebilme sisteminin eklenmesini rica ediyorum, forumdaki arkadaşlara keyifli forumlar dilerim.

Herkese hayırlı olsun, ileride kendi upload ve download sistemimizi devreye alacağız ve playeride olacak bahsettiğiniz konu için, sitenin tam aktif edilmesi için biraz daha süreye ihtiyacımız var özellik geliştirmeleri ve eklemeleri için henüz % 70 indeyiz.Sitemizi daha işlevsel ve kolay kılmak için gerekli işlemleri sırasıyla yapacağız bilgilendirme ile tüm kullanıcılarımıza duyuracağız. iyi forumlar.

Google,instagrm,facebook ile kayıt ol özelliği vardı o ne durumda abi ? eğer bana ilettiğin görseldeki player ise bu siteye çok yakışacak,
sabırsızlıkla bekliyoruz,söylediğin ne varsa gerçekleştirdin bunlarıda yapacağında hiç şüphem yok abi. Emeğinize sağlık,ayrıca temada Yeşil renk yokmu mod yeşil takım olsun 😎

Google,instagrm,facebook ile kayıt ol özelliği vardı o ne durumda abi ? eğer bana ilettiğin görseldeki player ise bu siteye çok yakışacak,
sabırsızlıkla bekliyoruz,söylediğin ne varsa gerçekleştirdin bunlarıda yapacağında hiç şüphem yok abi. Emeğinize sağlık,ayrıca temada Yeşil renk yokmu mod yeşil takım olsun 😎
Var bir hayalimiz. :cool:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız.

Geri